Zomerevent 2022

Wat een top dag hebben we met elkaar gehad! Vol avonturen en op een totaal andere manier elkaar leren kennen. Wauw, wat een prachtige reacties op ons zomerevent!

Femke: “Wat een heerlijk actieve middag op een prachtige eventlokatie (@De Kaap). Leuk om elkaar èn jezelf op een andere manier te leren kennen bij Expeditie Robinson. Verassende inzichten over de rollen die een ieder op zich neemt tijdens de groepsspelen en lekker genetwerkt met een hapje en drankje ter afsluiting.”

Bente: Het was een erg leuke middag, met een super combinatie van activiteit, netwerken en elkaar net wat anders leren kennen op een actieve manier. Dit event was waarom ik lid ben en telkens weer blijf van de Eventondernemer.

Miel: De opdrachten van Expeditie Robinson zijn niet alleen leuk en uitdagend- ze doen ook een appèl op allerlei ondernemersvaardigheden zoals initiatief, lef, creativiteit en het vermogen om te kunnen samenwerken. We hebben dit als netwerkclub aan den lijve ondervonden en er na de oefening nog even samen bij stilgestaan.

Soms waren er mooie inzichten waarin mensen paralellen trokken met hun echte werkzame leven. Collega’s hielpen elkaar, moedigden elkaar aan en vroegen regelmatig om steun of bevestiging daar waar ze er zelf niet uitkwamen. Precies zoals je dat in een netwerk van branche genoten hoort te doen. Het was een mooie middag!

Joakim: “Het was een leuke actieve dag waarbij het programma er voor zorgde dat er erg makkelijk contact kon worden gelegd tussen de deelnemers.

Samenwerken in je team om de Expeditie Robinson proeven te doorlopen, dit geeft een leuke sociale verbinding die je normaal niet zo snel maakt.

Top dag op een top locatie!”