ZEPnl wordt de Eventondernemer

De wereld is veranderd, de markt is veranderd, we zijn allemaal veranderd en wij veranderen mee. Gisteren op het landelijke event werd het verbeterde concept, nieuwe naam, nieuwe huisstijl en de nieuwe website gelanceerd.

De Eventondernemer

“Moeiteloos ondernemen in de eventbranche.

Focus, samenwerken en nieuwe kansen.”

De Eventondernemer is ontstaan uit een samenwerking tussen eventprofessionals Natasja Torcqué en Claudia Alberda. Als bedenker en oprichter van ZEPnl creëerde Natasja samen met strategisch partner Claudia een netwerk voor eventondernemers in Nederland. Eentje die inspeelt op de veranderende behoeften in de markt en zich bezighoudt met echt ondernemen. Zonder afleiding van geneuzel.

Al jaar bracht ZEPnl ondernemers in de eventbranche samen, door netwerk- en kennisbijeenkomsten te organiseren en nu pakken zij door, met De Eventondernemer:

De Eventondernemer is een community voor ondernemers in de eventbranche. Ons netwerk biedt ruimte voor verrassende samenwerkingen, focus en nieuwe kansen. Hier ontmoet je collega’s die net als jij de eventbranche een warm hart toedragen en staan voor kwaliteit en het beste resultaat. Doen wat je het leukst vindt en nog belangrijker; dit vasthouden. Samen kom je nu eenmaal verder dan alleen. De Eventondernemer nodigt uit tot samenwerken, sparren en succesvol ondernemen.

Natasja: “We kennen de eventbranche door en door en ondernemen al flink wat jaren. Persoonlijk maken we optimaal gebruik van de verschillende expertises binnen en buiten de branche. Veel eventondernemers doen het allemaal nog zelf. Alle randzaken naast het ondernemen vragen veel tijd en focus die je niet altijd alleen hoeft te doen. Wij bieden inzicht, geven advies, weten hoe en welke afwegingen je neemt en onderstrepen de kracht van netwerken en samenwerken. Met de Eventondernemer brengen we kennis, expertise en inspiratie samen. Voor en door ondernemers in de eventbranche.”

Door de lancering van de nieuwe huisstijl en de verbeterde community wil De Eventondernemer meer aansluiting vinden bij de ondernemers in de eventbranche. De focus ligt op:

  • Netwerken
  •  Kennis en ervaring uitwisselen
  •  Samenwerken
  •  Strategie en groei

Om het concept tot een succes te laten worden moet de herkenbaarheid van onze community groeien, een nieuwe naam en logo moeten daaraan bijdragen. Bij een het aanscherpen van een concept hoort natuurlijk ook kritisch kijken naar voor wie het dan is.

Claudia “De Eventondernemer is een community voor iedere eventprofessional die ook ondernemer is en gelijkgestemden wil ontmoeten om te sparren en mee samen te werken. Daaronder verstaan we ook degenen met aantoonbare ervaring in de branche, zoals eventmanagers, artiesten, sprekers, dagvoorzitters, leveranciers, etc. Waarom alleen ondernemers? Ondernemers hebben vaak een andere behoefte dan niet ondernemers. We helpen elkaar op meerder vlakken: branchegerelateerd en in het ondernemerschap.”

Bij het optimaliseren van ons concept hebben we ook naar onze abonnementsvormen gekeken en je kunt nu drie maanden komen proefdraaien. Wij vinden het belangrijk dat je de hele beleving van onze verbeterde community meekrijgt en wij denken dat je pas na drie maanden echt kunt beoordelen of wij bij jou passen én of wij vinden dat jij bij ons past.

Kortom, er is veel veranderd in deze community. Wat wel is en blijft is: netwerken, kennis delen, sparren en oprechte verbinding.

Moeiteloos ondernemen in de eventbranche.

Focus, samenwerken en nieuwe kansen.

Dit vind je allemaal bij De Eventondernemer.

Meetups | Netwerkbijeenkomsten | Kennissessies | Landelijke events | Online community | Masterminds

Laat een reactie achter