Volhoudbaarheid in de evenementenbranche

Maandag 12 september was het 5de landelijke event van de Eventondernemer. Deze keer onver het onderwerp Volhoudbaarheid in de evenementenbranche; vertalen, versterken en kansen zien.

Drie sprekers vertelde hun verhaal over volhoudbaarheid en hoe dit hun visie en dagelijkse werkzaamheden verwerkt zit.

Berdien Siere, van Siere cateraars vertelde over haar kennismaking met koken, en hoe belangrijk het voor haar is op te blijven nadenken over je ingrediënten en producten en te blijven verassen.

Verder gaf zij aan dat het noodzaak is om relaties te onderhouden en te blijven communiceren. We moeten het met elkaar doen.

Karin van der Voort van Stadsherstel verteld over volhoudbaarheid op persoonlijk vlak en de bijzondere organisatie waarin zij is terecht gekomen waar dit op zeer veel vlakken terug komt.

Letterlijk behoud van monumentale gebouwen, behoud en programmering van cultureel erfgoed. Maar het belangrijkst het behoud van de verhalen!

Natasja Torcqué verteld over wat voor haar volhoubaarheid betekend als ondernemer. Iedereen mag ondernemen op zijn eigen voorwaarden. Natasja verteld hoe zij dit doet. Vooral dromen, plannen en doen en zorg voor gelijkgestemden om je heen.

Deze verhalen zijn door de deelnemers vertaald naar kansen die zij voor zich zelf zien. Deze hebben ze uitgewisseld en beoordeeld waar een top 5 uitkwam.

  1. Ondernemen mag op mijn eigen voorwaarden
  2. Lummeltijd inplannen
  3. Gelijkgestemden om je heen verzamelen
  4. Blijf met elkaar communiceren over aantallen en catering
  5. Volg je droom en zet stappen ernaartoe

We hebben volhoudbaarheid geproefd in de hapjes die door Siere Cateraars zijn gemaakt en hebben een heerlijke Kombucha proeverij gehad van een Thee sommelier.

Met een overall score van een 8,5 mogen we terugkijken op een zeer geslaagd event.

de Foto’s zijn gemaakt door Elizabeth Heijblom van Heijblom fotografie

« van 4 »

Laat een reactie achter