van Eventmanager naar Conceptmaker: de reis van een ondernemer

Waar wil ik heen? Een vraag waar ik halverwege vorig jaar niet (meer) elke dag antwoord op had. Ik voelde me nog steeds verbonden met Alice (in Wonderland) en verwonderde mij over mijn mooie (ondernemers)reis. Met verwondering komt ook wijsheid. Het jaar 2020 was ongekend, een van de lessen die ik koester en graag met je deel: Ik stelde mezelf eind vorig jaar de vraag: Wat wil ik nu? Een vraag waar ik wél antwoord op had. Ik wil dingen ondernemen die energie geven, belevingen creëren en de verbinding aangaan met mezelf en met anderen en intuïtieve kennis delen. Er viel een hoop weg in 2020 maar er bleef ook veel hetzelfde: verbinding, beleving, bewust-zijn en harTwerken bleven voor mij belangrijk en niet langer was het middel events een vereiste. Mijn visie nastreven kan namelijk ook met andere middelen.. Niet langer gehecht aan de vorm en klaar voor de transformatie ging mijn ondernemersreis verder.

Wat begon in 2016 met mijn eigen bedrijf & de passie om meer mensen met elkaar te verbinden, echte verhalen te delen op events en impact maken met live belevingen is uitgegroeid tot een vernieuwd aanbod als Conceptmaker. Als Conceptmaker maak ik belevingen en organiseer ik ontmoetingen die in de basis gaan over verbinding, met jezelf en met gelijkgestemden. Live ontmoetingen en belevingen in een box. Ik deel mijn kennis over events, marketing, mindset en spiritualiteit.

Van Eventmanager naar Conceptmaker: alles wat ik nu doe, waar ik energie van krijg, past weer in mijn bedrijf: eventadvies (met mijn online programma), brainstormsessies (Hutje-op-de-hei-maar-dan-anders’), de selfcareboxen (en meer boxen in de maak) en mijn eigen events. Ja, Conceptmaker! Blij en klaar om anderen te verwonderen. En nog steeds geldt: 1 +1 =3, magie in samenwerkingen met klanten en met mijn netwerk, als je gelijkgestemden samenbrengt kan er zoveel moois gebeuren.