Terugblik ZEPnl event 28 maart

Afgelopen maandag 28 maart was de dag van het landelijke ZEPnl event. We zaten op een prachtige locatie in the B house van Novotel, Schiphol airport.

Dit was niet zomaar een landelijk event voor ZEPnl,  want op het event hebben we onze nieuwe naam: de Eventondernemer gelanceerd en het nieuwe logo en de nieuwe website onthuld.

Het volgende punt op het programma was het turbo-ontmoeten. Hier konden de deelnemers zich kort aan elkaar voorstellen aan de hand van een item die ze bij binnenkomst zelf hadden uitgekozen.

Met onze gastsprekers de Fountainheads keken we vooruit naar 2035. Hoe zit de wereld er dan voor je uit, waar sta je dan met je bedrijf. Een wake-up call om je er even bewust van te maken wat er eigenlijk allemaal al bestaat, maar ook dingen waarvan je denkt dat ze veel langer niet meer bestaan dan daadwerkelijk het geval is. Bijvoorbeeld Free Record Shop. Hoe lang bestaan deze al niet meer? Na deze energieke presentatie gingen we met elkaar aan de slag om onze droom voor 2035 verder uit te diepen. Waar sta je in 2035 met jouw bedrijf met alle trends en ontwikkelingen die eraan zitten te komen. Hier ontstonden waardevolle gespreken tussen de verschillende ondernemers.

Na dit interactieve programma kregen we een mooie rondleiding door het Novotel hotel heen, waar meerde vergaderruimtes werden getoond. Uiteindelijk hebben we de leerzame dag afgesloten met een lekkere borrel, verzorgd door het Novotel zelf waarin iedereen lekker bleef na borrelen en er spontane verbindingen ontstonden.

Het totale event is door onze deelnemers beoordeeld met een 8,1 we zijn hier ontzettend blij mee.

Hier onder lees je enkele reacties van onze deelnemers van het event.

“Leuk om elkaar weer te zien, heel fijn. En ook super dat er best wat nieuwe gezichten waren. Verder was het leuk om weer even te dromen over 2035!”

“Ik vond het heel waardevol om andere ondernemers uit de branche te ontmoeten. Ook op het gebied van ondernemerschap vind ik het fijn om met andere ondernemers te kunnen sparren.”

“Eerste kennismaking met leden, ontdekken met welke leden ik kan sparren en samenwerken in de toekomst. Mooie sessie over waar je wilt zijn in 2035. ik heb hierbij enkele concrete tips gehad van leden die mij helpen me doelstellingen te bereiken zonder mijn visie uit het oog te verliezen.”

Foto’s

Foto’s: Elizabeth Heijblom

Laat een reactie achter