Wijzig je omslagfoto
sjanssen
Wijzig je omslagfoto
Deze gebruikersaccount status is Goedgekeurd

Deze gebruiker heeft nog geen profielinformatie toegevoegd.

JOUW EVENEMENT IN HET PERFECTE LICHT EN MET HET PERFECTE GELUID

De juiste professionele invulling van licht en geluid tijdens jouw evenement?
Perfect Light Nijmegen regelt het! Specialist in verhuur en verkoop van licht en geluidsapparatuur, maar ook voor de volledige opbouw van een podium met licht, ledschermen en geluid staan we garant voor een unieke visuele beleving!

Ons projectteam verzorgt de invulling op kwalitatief hoogstaande wijze. Perfect Light is al jaren de bekende naam in de regio Nijmegen voor de totale technische invulling van evenementen, feesten en congressen, waarbij de audiovisuele beleving een topprioriteit is.

Ook voor bedrijfsbeurzen in binnen- en buitenland zijn wij de aangewezen partner. Aan de hand van jouw aanvraag krijg je van ons een onderbouwd advies, waarin de ervaringen uit vergelijkbare projecten worden verwerkt. Kwaliteit, beleving en veiligheid staan bij Perfect Light voorop.

Het kleine team van Perfect Light is jong, enthousiast, gemotiveerd, hulpvaardig en staat voor korte lijnen. Perfect Light onderscheidt zich van andere licht- en geluidsbedrijven doordat we een full-service audiovisuele dienstverlener zijn voor zowel privé-, zakelijke en publieke evenementen. Bij alle events staan we voor vakbekwaamheid en een eerlijk advies. We investeren in nieuwe producten en technieken en zijn professioneel gecertificeerd.