Wijzig je omslagfoto
Natasja
Wijzig je omslagfoto
Expertise: Eventstrategie en Eventdesign
Deze gebruikersaccount status is Goedgekeurd

Deze gebruiker heeft nog geen profielinformatie toegevoegd.

Bedrijfsnaam: On Top Events

Je kent het vast wel.

Je wilt een evenement organiseren, maar het kost eigenlijk altijd alleen maar veel geld.

Of je organiseert een evenement en jouw deelnemers vonden het wel leuk, maar jou levert het in the end niet voldoende op.

Ik kan je helpen jouw evenementen echt waardevoller te maken door de focus te leggen op een goede doordachte strategie en uitgebreide brainstormsessie.

Wat wil je met dit evenement bereiken, welk doel heb je ermee, wat moet het jou of jouw bedrijf aan het einde opleveren, waarom wil je dit evenement organiseren, voor wie en waarom voor deze mensen.

Maar ook, wie zijn deze deelnemers dan, waar komen zij voor, wat levert het hen op, hoe wil jij dat ze naar huis gaan na het evenement, wat wil je dat zij anders gaan doe. En zijn er nog andere belanghebbenden bij dit event behalve je deelnemers. En hoe is dit voor hen. Wanneer je dit allemaal goed ik kaart brengt wordt het verder organiseren van je evenement zoveel makkelijker en leuker!

Door veel vragen te stellen en door te vragen kan ik je helpen dit samen met jou (en jouw team) voor jou evenement goed in kaart brengen?

Benieuwd hoe dit jou gaat helpen jouw evenement echt waardevol voor jou bedrijf te laten zijn en dat het niet alleen geld kost, maar het ook je ook zeker wat oplevert? Neem dan contact met mij op.