Wijzig je omslagfoto
bdwit
Wijzig je omslagfoto
Bianca is een evenement fotograaf met oog voor sfeer! Ik noem mijzelf ook wel eens mensen fotograaf. Bij evenementen fotograaf ik altijd de mensen, de interactie, de emoties. Mensen maken tenslotte de sfeer van je evenement. Natuurlijk horen daar ook de overzichten en detail foto's bij.
Deze gebruikersaccount status is Goedgekeurd

Deze gebruiker heeft nog geen profielinformatie toegevoegd.

BFoto

Mensen mens. Ik houd van mensen, ik houd van de verhalen van mensen, elk mens is anders en elk mens is uniek en mooi en dat leg ik graag vast.

Op evenementen maken mensen de sfeer van je evenement, de interactie en ontmoetingen die vaak ontstaan zijn geweldig om vast te leggen. Natuurlijk horen de overzicht en detail foto's er ook bij voor het complete plaatje.

Tevens bij je altijd welkom in mijn studio voor een professioneel portret. Ik leg graag vast wie jij echt bent. Kijkend naar jou en naar je bedrijf kunnen we ook jouw branding foto's vastleggen. Werk jij net als ik het liefst met mensen samen, haak dan eens aan tijdens een Samen Werken Shoot. Je doet het tenslotte niet alleen. De andere deelnemers zijn dan jou figurant tijdens de shoot en jij ben hun figurant. Hoe geweldig is dat!