Hoe vind je jouw ideale opdrachtgever

Op maandag 3 oktober waren we te gast bij Kasteel Woerden.

Na een terugblik op het landelijke evenement op 12 september, “volhoudbaarheid in de evenementenbranche” kregen we een aantal stellingen over waar een ideale opdracht aan moet voldoen of juist niet.

Ik neem alleen een opdracht aan waar ik mijn verhaal en mijn passie kan uitdragen

Ik kies bewust voor opdrachtgevers die mijn werkwijze zien en waarderen

Ik zoek actief naar opdrachten die aansluiting hebben met hoe ik doe wat ik doe

Na over deze stellingen met elkaar gesproken te hebben nam Maaike ons mee in een visualisatie. Wat was jouw leukste opdracht? Wat voelde je? Wat maakte je zo blij? Waar kreeg je energie van?
Wat maakte het dat je na deze opdracht dacht, ‘hier wil ik er meer van!’. Vervolgens koppelden we dit aan twee of drie woorden die als eerste omhoog kwamen bij deze voor iedereen persoonlijke herinnering.

In groepjes gingen we elkaar hier verder op doorvragen (of doorzagen, zoals het ook wel genoemd werd). Zo werden er verschillende wensen voor de ideale klant zichtbaar.

En er was champagne!!! Omdat Eventondernemer en Coördinator Maaike Hoogenboom haar manuscript voor haar boek heeft ingeleverd. Successen vieren hoort er natuurlijk ook bij!

Gastheer Gert-Jan van Kasteel Woerden verzorgde een presentatie. Ging met ons in gesprek over verschillende ondernemers uitdagingen en leidde ons rond door de veelzijdige evenementenlocatie.

Een geslaagde en leerzame bijeenkomst. Bianca de Wit van BFoto maakte de foto’s. Zie hieronder.

De volgende bijeenkomst in Regio Utrecht is op maandag 7 november.