Het nut van reviews

Vertel jij graag over jezelf? De meeste mensen vinden dit moeilijk. Waarom laat je het anderen niet doen? Dat is de essentie van reviews: anderen vertellen over jou, over jouw product of dienst. Complimenten ontvangen vindt iedereen leuk, maar waarom alleen face-to-face? Maak gebruik van online platforms waar jouw klanten kunnen lezen hoe ze je product ervaren hebben.

In onze branche is MeetingReview actief: een review platform voor locaties én diensten. Initiatiefnemer van het platform Robert Spakman legt in de Eventondernemer online bijeenkomst van dinsdag 22 juni 2021 uit hoe je het platform in jouw voordeel kunt gebruiken en zo meer omzet genereert. De Eventondernemer-lid van het eerste uur Bente Adriaens, van o.a. GetTheLaughFlow, maakt al vanaf 2016 succesvol gebruik van het platform en zal tijdens de workshop haar ervaringen en werkwijze met jullie delen.

Na het volgen van de workshop weet je hoe je jezelf registreert als locatie of dienst op MeetingReview én hoe jij de gratis tools die MeetingReview ter beschikking stelt in jouw voordeel kunt gebruiken. Kortom, heel concreet.

En kan je niet wachten? Kijk dan eens op de pagina van Bente op MeetingReview. Klik hier om GetTheLaughFlow op MeetingReview te bekijken.

Je kunt je voor dit event aanmelden via LinkedIn

Programma

09:45 online inloop
10:00 welkom en introductie
10:15 workshop het nut van reviews!
11:30 napraten en netwerken

Graag tot dinsdag 22 juni!