De Kop en Kaap

Wegens succes, herhalen we onze bijeenkomst van afgelopen maand. Kon je er toen niet bij zijn? Dan is dit je kans om deze leuke ochtend toch bij te wonen. Het is tevens de laatste Rotterdamse bijeenkomst voor de de zomer dus zorg dat je erbij bent om voor de zomer nog met iedereen bij te praten!

De Kop en Kaap

Dimitri Visch is een geboren en getogen Rotterdammer en steekt dit niet onder stoelen of banken. Hij laat als ervaren stadsgids met veel trots en mooie verhalen graag zijn stad zien aan iedereen die dat wilt. Met veel humor en Rotterdamse bravoure neemt hij grote en kleine groepen, (ook internationaal) mee door de havenstad.

Op 14 juni doet hij dit opnieuw voor de leden van de Eventondernemer. We starten onder het genot van een kop koffie of thee bij het monumentale pand van Hotel New York op de Kop van Zuid en passeren daar een aantal bijzondere eventlocaties. Er zijn hier genoeg (betaalde) parkeergelegenheden.

Tip: zet je auto op de P&R bij een metrostation (Kralingse Zoom of Slinge) en kom met de Metro (Wilhelminaplein)Wie het aandurft, mag de brug oversteken naar de Kaap (Katendrecht), de beroemde Rotterdamse wijk met een exotisch en erotisch verleden. Een wijk die je vroeger moest wijken, maar nu levendig en booming is.

Na een flinke wandeling stoppen we op de SS Rotterdam, het voormalig vlaggenschip van de Holland America Line.Dit schip is naast museum ook een hotel, congres en evenementenlocatie. We besluiten de ochtend met een kleine tour met een lunch in het restaurant of bij mooi weer op het terras. Terug naar Wilhelminaplein kunnen we een met de watertaxi, een spectaculaire Rotterdamse belevenis.

De kosten voor alle consumpties, lunch en eventueel watertaxi zijn voor eigen rekening.

Start 09:30. Einde 12:30/13:00 watertaxi

Dit evenement is alleen voor leden. Nog geen lid, je kunt hier een aanvraag doen voor een proefabonnement of neem contact op met de organisatoren.

  • Date : 14/6/2022 - 14/6/2022
  • Time : 09:30 - 12:30 (Europe/Amsterdam)
  • Venue : Start bij Hotel New York: Koninginnenhoofd 1, 3072 AD Rotterdam

Organizers

Marloes van den Heuvel

Dimitri Visch