Tijd voor actie en wat terug te doen!

Afsluitend jaar evenement waarbij alle leden aanwezig mogen zijn!

Tijd voor actie en wat terug te doen!
De de donkere dagen voor Sinterklaas en kerst komen eraan, een drukke evenementenperiode met de vele bedrijfsfeesten die we als event-ondernemers mogen begeleiden. Ook de de winkeliers staan niet stil. Een periode die gekenmerkt wordt met veel commercie. 

Niet iedereen in Nederland krijgt cadeau’s of kan een adeau geven. De jeugd is vaak het kind van de rekening. Niet alleen met de feestdagen, maar vooral met verjaardagen.

We gaan daarom maatschapplijk aan de slag bij Stichting Jarige Job in de Van Nelle Fabriek om kinderen die geen verjaardag kunnen vieren, toch een verjaardag te geven!

Dit wordt een avond vol met teamwork en resultaat!

Ieder kind verdient een verjaardag
In Nederland zijn er ieder jaar weer kinderen die hun verjaardag niet kunnen vieren, omdat er thuis geen geld voor is. Stichting Jarige Job helpt deze kinderen door het geven van een verjaardagsbox t.w.v. €35,-. Hierin zit alles wat nodig is voor een echte verjaardag, thuis én op school! Jaarlijks vieren inmiddels meer dan 80.000 kinderen hun verjaardag met de hulp van Jarige Job.

Spreekt dit je aan? Kom dan Stichting Jarige Job deze avond helpen met het inpakken van verjaardagsboxen. In een unieke en gezellige setting bij de Van Nelle Fabriek. In de historische evenementenlocatie van Rotterdam bij uitstek, gaan we als team aan de slag. We slaan dus twee vliegen 1 in klap! We maken kennis met de locatie en dragen ons steentje bij. Dit doen we niet alleen met de leden uit Rotterdam, maar ook met alle andere leden van de Eventondernemer.

Het programma ziet er als volgt uit:

18:45 uur  Inloop en ontvangst
19:00 uur Introductie Stichting Jarige Job
19:30 uur Verjaardagsboxen inpakken
21:30 uur Teamfoto en score delen

Klik op onderstaande button om je aan te melden.

Ook als niet lid kun je deelnemen!

  • Date : 15/11/2022
  • Time : 18:45 - 21:30 (UTC)
  • Venue : Rotterdam

Organizers

Marloes van den Heuvel

Dimitri Visch