Zichtbaarheid

Tijdens de meeting van de Eventondernemer Regio Utrecht nemen we een uniek kijkje in elkaars keuken! Op maandag 4 juli zijn we te gast bij PE Hospitality in IJsselstein.

Op een laagdrempelige manier maken we onszelf zichtbaar
We bezoeken één van de leden en horen de verhalen achter het bedrijf én de persoon; hoe is hij of zij begonnen, wat maakt het werk nu zo leuk dat je er elke dag met plezier voor op staat. Welke valkuilen zijn er in je vakgebied. Wat vind je belangrijk in je werk. En natuurlijk welke bloopers, blunders, lessen en successen zijn er te delen!

‘’We Create Smiles’’
Als full-service hospitality bureau zorgen de hosts en hostesses voor een onuitwisbare eerste indruk van opdrachtgevers bij beursdeelnames, congressen of evenementen. Als geen ander weten zij hoe belangrijk het is om op de juiste manier zichtbaar te zijn. En welke plaats de eerste indruk hierbij inneemt. We zijn te gast op het kantoor in IJsselstein van waar alle projecten, belevingen én het verspreiden van die natuurlijke glimlach worden gecoördineerd.

Naast deze presentatie is er natuurlijk ruimschoots de tijd om te netwerken en bij te praten met elkaar voordat we de zomerperiode in gaan.

Dus.. ben jij ook zo benieuwd naar het verhaal achter de glimlach?

Schrijf je dan direct in! We zien je heel graag op maandag 4 juli!

LET OP: We starten een uurtje vroeger, in verband met de EventBranche Borrel die dag

Programma indicatie

08.45 – 09.00  Ontvangst
09.00 – 09.15  Delen van projecten en learnings
09.15 – 09.45   Presentatie ‘Zichtbaarheid’ Linda Lee Sargeant
09.45 – 10.15   Q&A en netwerkelement
10.15 – 11.00   Napraten en vrij netwerken

Wil jij bij deze bijeenkomst aanwezig zijn? Registreer je nu!

Dit evenement is alleen voor leden. Nog geen lid en wil je hierbij zijn? Je kunt hier een aanvraag doen voor een proefabonnement of neem contact op met de organisatoren.

  • Date : 4/7/2022 - 4/7/2022
  • Time : 20:45 - 11:00 (UTC)
  • Venue : IJsselstein, Ambachtsweg 3

Organizers

Maaike Hoogenboom

Natasja Torcqué