Business en Branding

De eventondernemer regio Arnhem/Nijmegen organiseert op maandag 16 mei een netwerkbijeenkomst met het thema “Business en Branding”. Petra de Krom is onze gastspreker, zij is branding componist en zij helpt ons deze ochtend met de allereerste stappen naar een helder merkverhaal en professionele uitstraling!  Zij vertelt je niet alleen over de rol van branding in je business, maar daagt je ook uit en zet je aan het denken. Want ook jouw boodschap kan ongetwijfeld scherper. En wat is het nu precies wat jou anders maakt dan alle anderen in de evenementenbranche?

 

Als ondernemer weet je hoe belangrijk een overtuigend verhaal en een onweerstaanbare uitstraling zijn. Als je dat niet op orde hebt, klikt iedereen zo verder naar je concurrent.

 

Wist je dat je maar twee seconden hebt om een eerste indruk te maken? En dat je er echt zelf voor kunt zorgen dat jouw bedrijf opvalt tussen al die anderen? Of dat nu gaat om een eerste ontmoeting op je website, je social media, of ‘in real life’. Het is dus enorm belangrijk om meteen de juiste snaar te raken.

Als je beseft dat 95% van de beslissingen op gevoel wordt gemaakt, begrijp je het belang van de match tussen jouw persoonlijkheid, je verhaal en je design. Je hebt zelf grote invloed op dat onbewuste waar de gunfactor en de klik ontstaan. Dagelijks helpt zij ondernemers om zichzelf en hun unieke boodschap bewust zo neer te zetten, dat zij een magnetische eerste indruk maken op hun droomklant. In woord en beeld.

We strijken op 16 mei neer in Hotel Van der Valk Nijmegen-Lent, Hertog Eduardplein 4. Dit hotel heeft diverse prijzen gewonnen voor duurzaamheid waaronder het Green Globe certificaat. Innovatieve warmtepompen, Kitchen Air Technology, een bijenhotel en nestkasten voor gierzwaluwen, zijn slechts enkele voorbeelden van deze duurzame initiatieven. Als eventondernemers krijgen we aan het eind van de ochtend een rondleiding door dit duurzame hotel en krijgen we de lunch door Hotel Van der Valk Nijmegen-Lent aangeboden.

Programma:

09:30 uur        Ontvangst met koffie en thee

10:00 uur         Business & Branding door Petra de Krom

11.00 uur          Koffiepauze

11.30 uur          Actief netwerken

12:15 uur          Presentatie over en rondleiding door de locatie

12:30 uur         Gezamenlijke lunch

13.00 uur         Huiswaarts

 

Dit evenement is alleen voor leden. Je kunt hier een aanvraag doen voor een proefabonnement.

  • Date : 16/5/2022 - 16/5/2022
  • Time : 09:30 - 13:00 (UTC)
  • Reg. Deadline : 15/5/2022
  • Venue : Van der Valk Lent

Organizers

Suzanne Janssen

Alexandra van Driessen