Netwerk thee

Gelegen midden in het centrum van Nijmegen, maar buiten de drukte van de winkelstraten, ligt Restaurant De Hemel, een plek waar mensen in alle rust kunnen genieten van lekker eten en drinken. Niet zo’n gekke bestemming voor een monument dat ruim 800 jaar geleden al gebouwd is om reizende pelgrims een plaats te bieden om uit te rusten en op krachten te komen en toen de Commanderie van St. Jan heette. Maar in de tussentijd is er een hoop gebeurd en is het gebouw talloze malen van functie veranderd.

Van hospitaal…..via school, kazerne, kerk…..ruïne, kroeg, studentenhuis en museum…..tot nu. Nu is de vroegere Commanderie een pelgrimsoord voor de Bourgondische liefhebber, waar geproefd kan worden van tal van producten, allemaal ambachtelijk bereid door de verschillende in het pand gevestigde bedrijven. Er kan genoten worden van een proeverij uit de keuken van restaurant de Hemel, bieren van bierbrouwerij de Hemel, koffie van koffiebranderij de Hemel of van het zonnetje op het mooiste terras van Nijmegen.

Wij als coördinatoren van de Eventondernemer regio 025, nodigen je van harte uit op woensdag 13 april 15.00 uur, voor een netwerkthee, in deze prachtige locatie of bij mooi weer op het terras. Gewoon netwerken, genieten van elkaars verhalen, wat heb je de afgelopen periode gedaan en wat ben je de komende periode van plan te gaan doen, waar ben je trots op en waar heb je hulp bij nodig. Wij faciliteren de locatie, je genoten thee of koffie reken je zelf af. Floris, de bedrijfsleider wil op verzoek een rondleiding geven door het monumentale pand.

Kosten: Je eigen consumpties
Parkeren: Eiermarkt of Kelfkensbos

 

https://restaurantdehemel.nl/nl/feesten-en-partijen/

 

Dit evenement is alleen voor leden. Je kunt hier een aanvraag doen voor een proefabonnement.

  • Date : 13/4/2022 - 13/4/2022
  • Time : 15:00 - 17:00 (UTC)
  • Reg. Deadline : 12/4/2022
  • Venue : Restaurant De Hemel, Frans Plaats 1, Nijmegen

Organizers

Suzanne Janssen

Alexandra van Driessen