Strategiedag: van dromen naar doelen

Strategie was voor mij altijd wel een ding. In het begin van mijn ondernemersschap maakte ik mooie plannen met doelstellingen wat ik wilde bereiken over vijf jaar, over drie jaar en over een jaar. Maar eigenlijk kwam er nooit zoveel van terecht. Ik maakte een plan sloeg het document op op mijn computer en daar bleef het eigenlijk wel bij.

Later was het ook niet meer nodig (vond ik toen ūüėČ) Ik had het druk en had een geweldige¬†omzet,¬† dus hoezo een jaarplan maken?

Tot ik merkte dat ik vaak met projecten bezig was die mij energie kosten i.p.v. opleverde. Dus tijd voor verandering… Ik ging weer plannen maken en aan de gang met mijn strategie.

Ja leuk bedacht natuurlijk, ik maakte weer een mooi plan, vertaalde het jaarplan naar een drie maanden plan ging doelen stellen, maar zodra er weer een kink in de kabel kwam was ik weer afgeleid. Er kwam altijd weer iets op mijn pad wat “belangrijker” was. Een nieuwe opdracht, het professionaliseren van de community of whatever excuus je kan bedenken.

Mijn jaarplan bleef weer ergens op de stapel liggen en einde van het jaar kwam ik erachter dat er weer niet veel van terecht gekomen was.

Herken je dit?

Ik kwam erachter dat mijn doelen eigenlijk niet tastbaar of niet inspirerend genoeg, waardoor ik niet de motivatie had om er ook daadwerkelijk mee aan de gang te gaan. Ik had ook geen idee waar ik dan moest beginnen en had altijd 1001 idee√ęn die ik natuurlijk allemaal tegelijk wilde uitvoeren. Je snapt het al, dit werkte niet.

Na jarenlang ploeteren, coaching, ontdekken wat ik nou eigenlijk echt wil en sparren met collega ondernemers, heb ik nu een programma ontwikkeld dat voor mij werkt en die deel ik graag met jou.

Dus:

 • Wil jij nu daadwerkelijk dromen waarmaken en¬†echt aan de gang met je strategie?
 • Wil jij de handvatten krijgen om dit jaar nog daadwerkelijk doelen te halen en echt de¬†eerste stap te gaan zetten?

Deze dag gaan we kijken naar jouw (ondernemers)droom en ga je hierover in gesprek met andere ondernemers. Wat houdt deze precies in, waarom wil je dit bereiken, waarom is dit belangrijk voor je, wanneer is het echt daadwerkelijk behaald, etc.

Wanneer dit helder is gaan we kijken hoe we deze “grote doelen” kleiner kunnen maken en zelfs zo klein zodat jij de sessie verlaat met de eerste stap die gaat zetten om jouw doel te bereiken.

Deze dag is van 10:00 – 16:00 uur in de omgeving van Vianen.

Wanneer is deze strategiedag voor jou

Je bent ondernemer met een goedlopend bedrijf, en je snapt heel goed dat je zonder een goede strategie niet komt waar je wilt zijn, maar je laat je toch steeds weer leiden door de waan van de dag.

Je hebt mooie dromen, alleen heb je geen flauw idee hoe je dit nou echt handen en voeten moet geven.

Je wilt niet steeds eenzaam en alleen vanachter jouw¬†eigen bureau met strategie en z’n plannen bezig zijn, maar praat en spart hier graag met andere ondernemers wil sparren en wil ook graag leren van en jouw kennis delen met andere ondernemers.

Waarom kiezen voor deze strategiedag?

 • gefaciliteerd volgens een vaste structuur
 • we kijken naar wat wel kan en zoeken naar kansen
 • we leggen de focus op strategie en groei
 • samen brainstormen en samen de verdieping in,¬†samenwerken aan jouw bedrijf
 • We gaan jouw grote droom tastbaar maken
 • Jij gaat naar huis met een duidelijk en inspirerend¬†stappenplan voor de volgende drie maanden.

 

Dus neem je zelf en je bedrijf serieus en zorg ervoor dat je geen omzet misloopt, meer werkplezier krijgt en meld je aan.

 • Date : 8/9/2022 - 8/9/2022
 • Time : 10:00 - 16:00 (Europe/Amsterdam)
 • Reg. Deadline : 1/9/2022
 • Venue : Fort Vreeswijk, Fort Vreeswijk 1 in Nieuwegein

Organizers

Natasja Torcqué